Kedves Szülők!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 215/2020. (V.20.) Kormányrendelet alapján 2020. június 2-tól az óvodák a vészhelyzet előtti szokásos rendben, feltételek nélkül várja a gyerekeket. A nyáron azonban két hétig részleges zárást rendelhet el az Önkormányzat a felújítási munkák miatt.
Kérjük, hogy az óvodában a vészhelyzet alatt megszokott higiéniai szokásokat szíveskedjenek betartani, illetve csak egészséges gyermeket hozzanak!

Váczi Lajosné
óvodavezető

Ebédbefizetés tudnivalók:

  1. június hónapra: 21 napra

Ingyenesen étkező gyermekek szülei két lehetőség közül választhatnak:

  • május 25. hétfőig, küldje el megrendelését az óvoda e-mail címére (info@violaovoda.ujpest.hu), mely tartalmazza a gyermek nevét és a megrendelt időszakot pl. június 2-30-ig
  • Csak május 25-én hétfőn 8-15 óra között, az óvoda telefonszámán (3699-513) rendelje meg az étkezést

Interneten fizető szülők:

  1. május 25-ig rendelhetik meg az étkezést a szokásos módon! Nem szükséges e-mailt küldeni az óvodának, mert az étkezési rendszerben le tudjuk szűrni a megrendelést. Amennyiben problémájuk akadna a befizetéssel kapcsolatban kérjük, a szerződésben megadott elérhetőségeken kérjenek segítséget a Gazdasági Intézmény ügyintézőjétől.

Készpénzzel fizetők szülők:

Mivel a márciusi és áprilisi ebédlemondások összege meghaladja a június hónapra fizetendő étkezés díját, ezért visszafizetés fog keletkezni a szülők részére.

Ezt a Gazdasági Intézmény a szülő bankszámlájára utalja vissza, tehát mi az óvodában nem tudjuk készpénzben visszafizetni.

Ehhez a GI egy formanyomtatványt bocsátott a rendelkezésünkre. Kérjük, szíveskedjenek ezt a nyomtatványt kitöltve e-mailben az óvoda e-mail címére eljuttatni 2020. május 25. hétfőig az étkezés megrendelés mellékleteként. Az e-mail tartalmazza a gyermek nevét és a megrendelt időszakot pl. június 2-30-ig.

A nyomtatványt az alábbi linken érhetik el.

PDF formátum.

Nyilatkozat visszautaláshoz-kp-s

Word formátum:

Nyilatkozat visszautaláshoz-kp-s

(Kérjük a nyomtatványokat jól olvasható mellékletként csatolják)

Kérjük Önöket, hogy szíveskedjenek a határidőket pontosan betartani!

Csak azokat a gyermekeket tudjuk fogadni június 2-án, akiknek a fenti lehetőségek valamelyikén a szülők megrendelték az étkezést.